hero_image

Vinsmagning på Børsen

Fra

249,00 kr
2 solgt
Udløber om

Udløber om

2 solgt
Tilbage

Vinsmagning på Børsen

Maximum number of tickets per order is: 210
Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Vinsmagning på Børsen kl. 16.00
249,00 kr
Vinsmagning på Børsen kl. 18:30
299,00 kr

Fra

249,00 kr

Det glæder os at kunne tilbyde jer et eksklusivt event d. 24. maj 2019 på Børsen, hvor I kan møde producenter bag blandt andet Barolo og andre vine fra Piemonte. I år er der planlagt flere spændende tiltag, som offentliggøres løbende. Det vil være ud over den normale tur, hvor du kan gå rundt blandt alle producenterne.

Vælg mellem tiderne:

  • Eftermiddag: 16:00-18:00 // 249,-
  • Aften: 18:30-20:30 // 299,-

Kom og smag de eksklusive vine og find dine egne favoritter!

Vi byder velkommen til en vinsmagning, hvor du kan møde over 30 producenter fra Piemonte (Italien). Piemonte er et frugtbart område som gror kvalitets produkter under de allerbedste forhold - særligt vine har helt ekseptionelle forhold til at blive dyrket her. Det er især Barolo og Barbaresco, der er kendte, men Piemonte leverer også mange andre kvalitetsvine. Det er derfor et af de vigtigste vinområder i verden.

Arrangementet den 24. maj byder skønne vine og lækre delikatesser på Børsen. Ved indgangen får du udleveret dit smageglas, og herefter kan du i to timer udforske vinene fra Barolo og deres "venner" i form af vine fra de andre områder i Piemonte. 

Med i prisen vil der være lidt mad og nogle italienske specialiteter.
Som en ekstra bonus vil der være et lotteri til begge sessioner, hvor der findes én vinder pr. session. Vinderne kan se frem til et ophold i den italienske region Piedmont (ekskl. flybillet).


Testet af Berlingske medarbejder:

"Jeg har været til flere arrangementer og har altid været imponeret over kvaliteten af vinene, de spændende historier, som producenterne fortæller om deres vingårde, og bare den dejlige stemning, der er ved vinarrangementet. Jeg vil klart anbefale dette arrangement til min familie og mine venner" - Ilya Alekseyevich Polyakov, Berlingskes ansvarlige for arrangementet.