hero_image

Barolo & Friends: Kæmpe vinsmagning på Børsen i København

Fra

325,-
Udløber om

Fra

325,-
Tilbage

Barolo & Friends: Kæmpe vinsmagning på Børsen i København

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Billet til vinsmagning på Børsen den 8. juni 2023 kl. 16.00-18.00
325,-

Barolo & Friends på Børsen i København

Endnu en gang finder Barolo & Friends Event sted på Børsen, et palads fra det syttende århundrede, der anses for at være et af de mest prestigefyldte steder i København: Torsdag den 8. juni 2023, for den 14. udgave, er mere end 30 vinproducenter fra de vigtigste vinproducerende områder i Piemonte forventes.

Piemonte er en af de vigtigste vindistrikter i verden. Et frodigt område, hvor vin i særklasse bliver produceret under de bedst mulige forhold. Ved denne begivenhed vil vinproducenterne personligt præsentere deres vin til de danske vinelskere. Man vil blandt andre blive præsenteret for: Barolo, Barbaresco, Nebbiolo, Barbera og andre rigtig fine vine fra Piemonte. Arrangementet er bygget op som en ”walk around tasting”, hvor mindst 200 forskellige etiketter vil kunne opleves ved de forskellige producenter.

Samarbejde med nogle vigtige konsortier og sammenslutninger af piemontesiske vinproducenter er også blevet bekræftet for 2023-udgaven: de vil være til stede ved “walk around smagningen” og som en del af de dybtgående mesterklasser.

Arrangementet vil som sædvanligt blive opdelt i tre forskellige sessioner i form af en “gå rundt smagning”, den første vil være forbeholdt sektoroperatører, de to andre vil være åben for de betalende slutforbrugere. 

I indgangen modtager man sit glas til smagningen, og så kan man ellers tilbringe de næste 2 timer i selskab med Barolo’en og dens ”venner” – vinene fra de andre områder i Piemonte. Kom og vær med til at smage de eksklusive vine, og find din favorit.

Gå ikke glip af muligheden for at vinde et ophold for to personer i Langhe-bakkerne, UNESCOs verdensarv: Prisen bliver trukket tilfældigt blandt deltagerne under begge sessioner!

Du får: Billet til vinsmagningen Barolo & Friends torsdag den 8. juni 2023

Hvor: Børsen, Børsgade 1, 1217 København

Vælg mellem:

Vinsmagning kl. 16.00-18.00
Livelypris: 325 kr.

Vinsmagning kl. 18.30-20.30
Livelypris: 365 kr. 

Læs mere her

Det skal du huske:

  • Billetten er gyldig til vinsmagning den på det valgte tidspunkt torsdag d. 8. juni 2023. 
  • Arrangementet finder sted på Børsen, Børsgade 1, 1217 København. 
  • Du behøver ikke at foretage dig yderligere efter køb, da værdibeviset er din billet og blot skal medbringes til vinsmagningen.
  • Bemærk, at der er et begrænset antal billetter til salg. 

Generel info:

  • Vær opmærksom på at køb af billetterne falder ind under § 18, stk. 2 jf. nr. 12, under lov om forbrugeraftaler og ikke kan refunderes.
  • Samarbejdspartneren er Simonsen Selected Wines ApS. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Lively by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.
  • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
  • Lively by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud.
  • Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til:

Aftalepart:
Simonsen Selected Wines ApS

Bakkegærdet 3
6000 Kolding
Email: barolo@wisi.dk
CVR: 32080936
Deal ID: 201064