hero_image

Barolo & Friends: Kæmpe vinsmagning på Børsen i København

Fra

315,-
Udløber om

Fra

315,-
Tilbage

Barolo & Friends: Kæmpe vinsmagning på Børsen i København

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Billet til Vinsmagning den 20. maj 2022 kl. 16.00-18.00
315,-

Fredag den 20. maj 2022 kan du endnu engang opleve årets mest succesfulde og eksklusive vinsmagning i København

Glæd jer til foråret 2022, hvor det succesfulde vinarrangement er tilbage, og denne gang er det med flere end 30 deltagende vinproducenter fra vindistriktet Piemonte i Italien. Ligesom de foregående år er det Børsen’s stemningsfulde lokaler, der lægger hus til det utvivlsomt bedste arrangement for danske vinelskere. Med sin centrale beliggenhed i centrum af København, er Børsen det idéelle sted til en hyggelig vinsmagning efter arbejde, eller til en festlig optakt inden en tur ud og opleve byen.

Piemonte er en af de vigtigste vindistrikter i verden. Et frodigt område, hvor vin i særklasse bliver produceret under de bedst mulige forhold. Ved denne begivenhed vil vinproducenterne personligt præsentere deres vin til de danske vinelskere. Man vil blandt andre blive præsenteret for: Barolo, Barbaresco, Nebbiolo, Barbera, Timorasso og andre rigtig fine vine fra Piemonte. Arrangementet er bygget op som en ”walk around tasting”, hvor mindst 150 forskellige etiketter vil kunne opleves ved de forskellige producenter. 

Udover de fantastiske vine vil der til arrangementet også være lækre smagsprøver på udvalgte italienske specialiteter.

I indgangen modtager man sit glas til smagningen, og så kan man ellers tilbringe de næste 2 timer i selskab med Barolo’en  og dens ”venner” – vinene fra de andre områder i Piemonte. Kom og vær med til at smage de eksklusive vine, og find din favorit.

Gå ikke glip af chancen for at vinde et ophold for to personer i Langhe-bakkerne, UNESCOs verdensarv: Prisen trækkes tilfældigt blandt deltagerne ved både den tidlige og den sene vinsmagning.

Du får: Billet til vinsmagningen Barolo & Friends d. 20. maj 2022

Hvor: Børsen, Børsgade 1, 1217 København

Vælg mellem 2 tidspunkter den 20. maj 2022:

Det første tidspunkt er fra kl. 16.00 til kl. 18.00
Livelypris: 315 kr.

Det andet tidspunkt er fra 18.30 til 20.30
Livelypris: 355 kr.

Vigtig information:

  • Billetten er gyldig til vinsmagning den 20. maj 2022 enten kl. 16:00-18:00 eller kl. 18:30-20:30.
  • Du behøver ikke at foretage dig yderligere efter køb, da værdibeviset er din billet og blot skal medbringes til vinsmagningen.
  • Samarbejdspartneren er Simonsen Selected Wines ApS. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Lively by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.
  • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
  • Lively by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud.
  • Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til:

Aftalepart:
Simonsen Selected Wines ApS

Bakkegærdet 3,
6000 Kolding, Denmark
Email: barolo@wisi.dk
CVR: 32080936
Deal ID: 187556