hero_image

Barolo & Friends: Kæmpe vinsmagning på Centralværkstedet i Aarhus

Kun

220,-
Udløber om

Kun

220,-
Tilbage

Barolo & Friends: Kæmpe vinsmagning på Centralværkstedet i Aarhus

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Billet til vinsmagning torsdag den 19. maj 2022 kl. 16.00-18.00 i Aarhus
220,-

Torsdag den 19. maj 2022 kan du opleve årets mest succesfulde og eksklusive vinsmagning i Aarhus

Glæd jer til maj, hvor det succesfulde vinarrangement er tilbage med 15 deltagende vinproducenter fra vindistriktet Piemonte i Italien. 

Vinsmagningen vil blive afholdt i den rustikke workshop-bygning, Centralværkstedet, der ligger I hjertet af Aarhus, tæt på banegården. Her vil du kunne finde vinproducenter fra nogle af de vigtigste vinproducerende områder af Piemonte.

Piemonte er en af de vigtigste vindistrikter i verden. Et frodigt område, hvor vin i særklasse bliver produceret under de bedst mulige forhold. Ved denne begivenhed vil vinproducenterne personligt præsentere deres vin til de danske vinelskere. Man vil blandt andre blive præsenteret for: Barolo, Barbaresco, Nebbiolo, Barbera, Timorasso og andre rigtig fine vine fra Piemonte. Arrangementet er bygget op som en ”walk around tasting”, hvor mindst 90 forskellige etiketter vil kunne opleves ved de forskellige producenter. 

I indgangen modtager man sit glas til smagningen, og så kan man ellers tilbringe de næste 2 timer i selskab med Barolo’en  og dens ”venner” – vinene fra de andre områder i Piemonte. Kom og vær med til at smage de eksklusive vine, og find din favorit.

Gå ikke glip af chancen for at vinde en fin magnum vin fra Piemonte på 1,5 liter: Prisen trækkes tilfældigt blandt deltagerne.

Du får: Billet til vinsmagningen Barolo & Friends torsdag den 19. maj 2022

Hvor: Værkmestergade 9, 8000 Aarhus C

Tidspunkt: kl. 16.00 - 18.00

Livelypris: 220 kr.

Vigtig information:

  • Billetten er gyldig til vinsmagning den 19. maj 2022 kl. 16:00-18:00 i Aarhus.
  • Arrangementet finder sted i Centralværkstedet, Værkmestergade 9, 8000 Aarhus C
  • Du behøver ikke at foretage dig yderligere efter køb, da værdibeviset er din billet og blot skal medbringes til vinsmagningen.
  • Samarbejdspartneren er Simonsen Selected Wines ApS. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Lively by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.
  • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
  • Lively by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud.
  • Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til:

Aftalepart:
Simonsen Selected Wines ApS

Bakkegærdet 3,
6000 Kolding, Denmark
Email: barolo@wisi.dk
CVR: 32080936
Deal ID: 187556