hero_image

Barolo & Friends: Kæmpe vinsmagning på Børsen i København

Fra

 299,-
Udløber om

Tilbage

Barolo & Friends: Kæmpe vinsmagning på Børsen i København

Grouped product items
Produkt Navn Price
No options of this product are available.

Fra

 299,-

Fredag den 27. november 2020 kan du endnu engang opleve årets mest succesfulde og eksklusive vinsmagning i København

I år er det den 12. udgave af det succesfulde vinarrangement, og denne gang er det med 40 deltagende vinproducenter fra vindistriktet Piemonte i Italien. Ligesom de foregående år er det Børsen’s stemningsfulde lokaler, der lægger hus til det utvivlsomt bedste arrangement for danske vinelskere. Med sin centrale beliggenhed i centrum af København, er Børsen det idéelle sted til en hyggelig vinsmagning efter arbejde, eller til en festlig optakt inden en tur ud og opleve byen.

Piemonte er en af de vigtigste vindistrikter i verden. Et frodigt område, hvor vin i særklasse bliver produceret under de bedst mulige forhold. Ved denne begivenhed vil vinproducenterne personligt præsentere deres vin til de danske vinelskere. Man vil blandt andre blive præsenteret for: Barolo, Barbaresco, Nebbiolo, Barbera, Timorasso og andre rigtig fine vine fra Piemonte. Arrangementet er bygget op som en ”walk around tasting”, hvor mindst 150 forskellige etiketter vil kunne opleves ved de forskellige producenter. 

Udover de fantastiske vine vil der også være et helt rum dedikeret til fødevarer fra hele Italien, så du også kan opleve hvad det skønne Italien har at byde på af lækre delikatesser.

I indgangen modtager man sit glas til smagningen, og så kan man ellers tilbringe de næste 2 timer i selskab med Barolo’en  og dens ”venner” – vinene fra de andre områder i Piemonte. Kom og vær med til at smage de eksklusive vine, og find din favorit.

En af de helt store nyheder i årets vinsmagning vil være det dybdegående fokus på Piemontes hvidvine. Det har vi det gode samarbejde med Piemonte-regionens vinproducenter at takke for – som selvfølgelig vil være til stede ved vinsmagningen.

Gå ikke glip af chancen for at vinde et ophold for to personer i Langhe-bakkerne, UNESCOs verdensarv: Prisen trækkes tilfældigt blandt deltagerne ved både den tidlige og den sene vinsmagning.

 

Arrangementet kan opleves på to forskellige tidspunkter:

Det første tidspunkt, som er det tidlige arrangement fra kl. 16.00 til 18.00. Her er din billetpris 299 kr. UDSOLGT
Det andet tidspunkt, som er senere på aftenen fra 18.30 til 20.30. Her er din billetpris 349 kr. - UDSOLGT

Du får:

Billet til vinsmagningen Barolo & Friends på Børsen d. 27. november 2020

Livelypris: 299 kr. - 16.00-18.00
Livelypris: 349 kr. - 18.30-20.30

Hvor: Børsen, Børsgade 1,1217 København

Hvornår: 27. november 2020


Vigtig information:

Billetten er gyldig til Barolo & Friends d. 27. november 2020 på Børsen på det valgte tidspunkt. Samarbejdspartneren er Simonsen Selected Wines ApS. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Lively by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.  Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.  Lively by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til:

Aftalepart:
Simonsen Selected Wines ApS
Bakkegærdet 3,
6000 Kolding, Denmark
Email: [email protected] 

Deal id: 161920