Tur til Berlin

En tur til Berlin

Når du søger en tur til Berlin, kan du med fordel lige hoppe ind forbi os her hos Sweetdeal. Vi har nemlig ofte en deal eller to liggende, så du har mulighed for et ophold i Berlin, der både kan være en hverdags- eller weekendtur. Vi har flere forskellige partnere i netop Berlin, og derfor kan vi også tilbyde dig forskellige typer af ophold afhængigt af, hvad du er på udkig efter.

Noget af det populære at lave, når du er på tur til Berlin er naturligvis sightseeing, hvor du kan se nogle af de historiske landmærker, unikke seværdigheder, museer og meget mere, som du ikke kan se andre steder i verden. Her skal selvfølgelig nævnes nogle af de bevarede seværdigheder fra verdenskrigene. Rundt omkring i byen har du rig mulighed for at se stykker af Berlinmuren, som ikke vises frem et bestemt sted. Derudover er der også checkpoint Charlie, der er den mest kendte grænseovergang mellem Øst- og Vestberlin.

Er du på din tur til Berlin mere på udkig efter mere nymoderne kulturelle oplevelser, har Berlin også en lang række af forskellige museer, som du kan besøge. De mest populære museer i byen er Madame Tussauds, det naturhistoriske museum, det nye nationalgalleri og studio of wonders, der alle tilbyder forskellige indsigter i den tyske kultur på hver deres måde.

Vil du fortsætte turen gennem historien, og har du mod på en tur lidt uden for Berlin, har du også mulighed for at opleve det, mange mener er noget af de mest forfærdelige, der har været i Europa, KZ-lejre. Her kan du se, hvordan det har set ud og samtidig få nogle af de historier, som hører til. En udflugt lidt uden for Berlin til KZ-lejren Sachsenshausen kan altså være noget for dig. Her går du rundt og kan se det hele, hvor du har mulighed for at leje en audioguide til blot 3 euro, som giver dig diverse historier undervejs, så du ved, hvad det er du kigger på.

Er du interesseret i sport, findes der også massere af tilbud til dig, når din tur går forbi Berlin. Der er blandt andet to fodboldhold i byen, som skaber en helt unik stemning, når de spiller. Endnu mere hvis de to hold møder hinanden, mens du er der. Vil du hellere slappe max af, har vi også diverse deals til en tur på spaophold. Uanset hvad kan du være sikker på, at du kan finde en billig tur til Berlin med vores deals.