hero_image
50% på ALLE billetter

Oplev det musikalske comedy-show 'Firmafesten' til premieren

Kun

 175,-
Udløber om

Tilbage

Oplev det musikalske comedy-show 'Firmafesten' til premieren

Maks. antal billetter pr. køb er 10 stk. Ønskes flere kontakt os.
Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Firmafesten 05.02.20 kl. 20.00
 175,-

Kun

 175,-

Kom til premieren på Mikkel Schrøders nye musikalske comedy-show 'Firmafesten', som er opfølgeren til hans seneste show 'Klassebilledet', der i 2018 begejstrede både publikum og anmeldere.

Under overskriften ”Et smugkig i dine kollegers dybeste og pinligste hemmeligheder”, tager Mikkel Schrøder os med til en firmafest, der mildest talt stikker af!

I one-man / two-band comedyshowet skal Mikkel optræde til en firmafest, og bliver inviteret med til teambuilding inden aftenens fest. Firmaets ansatte skal lære hinanden bedre at kende, det bliver årets begivenhed - forventningerne er tårnhøje.

Men i løbet af aftenen står én ting (udover at det nok ikke var så god en idé med fri bar) lysende klart: Alle har en skyggeside, og alle holder en hemmelighed som ingen andre kender til…!

Mikkel havner i den ene uventede og akavede situation efter den anden, når medarbejderne en efter en langsomt åbner op for posen med deres dybeste og saftigste hemmeligheder.

'Firmafesten' er en stærkt underholdende karikaturtegning, af alle dem vi (tror) vi kender, fra vores hverdag og arbejdsplads. I Mikkel Schrøders kærlige, rammende og morsomme parodier møder vi firmaets ansatte på storskærm, når han taler, fortæller og synger om dem. Kom med til årets firmafest - du kan godt finde det gode grin og danseskoene frem!Du får: Billet til comedy-showet 'Firmafesten'

Hvor: Bremen Teater

Hvornår: Den 5. februar 2020 kl. 20.00 / Dørene åbner 30 min. før forestillingen starter. 

Pris: 325 kr. Information: 

Tekst & Musik: Mikkel Schrøder

Instruktion: Christine Astrid

Spilletid: ca. 2 x 50 minutter

Vigtig information:

  • Billetten er gyldig til arrangementet d. 5. februar 2020.
  • Samarbejdspartneren er CSB Island Entertainment ApS. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Lively by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.
  • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
  • Vær opmærksom på, at køb af billetterne falder ind under § 17, stk. 2 jf. § 9, stk. 2,
    nr. 2a. under handelsbetingelser og ikke kan refunderes.

  • Lively by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud.