hero_image
Kun 75,-

Oplev teaterforestillingen: ‘HVEM ER DET DER BANKER’ på Helsingør Teaterhus

Udløber om

Tilbage

Oplev teaterforestillingen: ‘HVEM ER DET DER BANKER’ på Helsingør Teaterhus

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Billet til HVEM ER DET DER BANKER
 75,-

Kun

 75,-

Den 17.-28. marts slår Helsingør Teaterhus dørene op for den tredje forestilling i trilogien: "En nations selvhad - Danmark mellem skam og overvurdering"

  

af Det Olske Orkester

Det er nat. En kvinde ligger og sover i sin seng. Pludselig vågner hun og ser til sin forbløffelse, at der sidder fremmede mennesker omkring hende. Og kigger på hende. De ligner folk der er gået i teatret. Nu banker det på døren. Ind kommer en mand med et kabel, som han begynder at rulle ud. Han siger der skal afholdes et Danmarksindsamlings-show. Nu kommer der flere mennesker: en quiz-master, en dansegruppe, en publikumsopvarmer, teknikere med biler og chips og sportsudstyr og kager. De siger det er præmier til den store danmarkshistorie-quiz. Store skærme bliver tændt med billeder af triste børn og svage kvinder fra fjerne lande. Lysshows bliver afprøvet, et kendt rock nummer pulserer. Kvinden vil protestere, men befinder sig pludselig som en brik i spillet Afrikas Stjerne. Hun hopper fra felt til felt, samler diamanter og styrter mod udgangen, men tilbageholdes ved en fejl i en Libysk flygtningelejr. Her kommer hun under forhør og bliver dømt skyldig, men forstår ikke hvorfor eller i hvad. Det lykkes hende at flygte, men da hun kommer tilbage til Danmark er hendes hjem forsvundet. Det eneste der er tilbage et en labyrint uden vinduer og døre. Det banker på døren. Men der er ingen dør. Og dog banker det. Banker og banker. Højere og højere. 

 

Lidt mere om forestillingen:

Forestillingen er tredje del af en trilogi om Danmarks historie og og den fokuserer på yderst aktuelle temaer som migrantkrise, de menneskelige konsekvenser af politiske beslutninger, national overfor global identitet, tragedie som underholdning, samt et globalt regnskab, der aldrig går op...

Teatertrilogien "En nations selvhad - Danmark mellem skam og overvurdering" opsummerer 300 års Danmarkshistorie med nedslagspunkter i  Danmarks rolle i kolonitiden med forestillingen SUKKER (co-produktion med Teater Republique), forholdet mellem frisinds- og fællesskabsforståelsen i henholdsvis Indre Mission og Grundtvigianismen med forestillingen SALT (co-produktion med Aalborg Teater) og nu er Det Olske Orkester nået til den sidste forestilling;   HVEM ER DET DER BANKER der produceres i samarbejde med Helsingør Teater.

 

Du får: billet til forestillingen HVEM ER DET DER BANKER

 

Hvor: Helsingør Teaterhus, Stengade 51 – 3000 Helsingør

 

Hvornår: den 17.-28. marts 2020, tirs/ons/fredag kl. 20.00, torsdag kl. 20.30 og lørdag kl. 16.00

 

Pris: 75,- / Spar 25,-

 

Varighed: 1,5 time

 

 

 

Vigtig information:

 

Billetten er gyldig til teaterforestillingen ’HVEM ER DET DER BANKER’ på den valgte dato. Samarbejdspartneren er Det Olske Orkester. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Lively by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning. Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse. Lively by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til:

 

 

Aftalepart:

Det Olske Orkester

Sønderboulevard 81

1720 København V

[email protected]

 

Dealid: 165546