hero_image

Oplev Nissebanden som musical i Cirkusrevyens telt på Bakken i november og december 2021

Kun

225,-

Kun

225,-
Tilbage

Oplev Nissebanden som musical i Cirkusrevyens telt på Bakken i november og december 2021

Grouped product items
Produkt Navn Price
Billet til Nissebanden i Julemandens Land 2021
Special Price 225,-
Værdi 335,-

Nissebanden i Julemandens Land 2021

I november og december kan du sammen med din familie glæde dig til at opleve den grødglade nisse Lunte, ungnissen Puk og de andre elskede karakterer i den hyggelige musical Nissebanden i Julemandens Land i Cirkusrevyens telt på Bakken.

Tilbage i 1984 sad vi alle klistret til skærmen derhjemme, da Nissebanden tog os med på en magisk og hyggelig rejse gennem december. Siden da er det blevet til 2 TV-julekalendere mere fra den glade flok samt utallige genudsendelser, der hver gang har samlet familierne hjemme i stuerne.

Nu kan I få muligheden for at synge med på Risengrødssangen og de andre skønne sange, når Nissebanden vender tilbage som en hjertevarm og sjov musical for hele familien.

Glæd jer til at få et gensyn med to af de medvirkende fra de originale TV-julekalendere om Nissebanden nu i nye roller. Ann Hjort, der smeltede alles hjerter som Puk, er denne gang at finde i rollen som Puks bedste ven, og Flemming Jensen, der spillede Lunte, indtager rollerne som både instruktør på forestillingen og som Fiffig-Jørgensen.

Rollen som Lunte er dog givet videre til Kim Hammelsvang, da Flemming Jensen med egne ord er "blevet for gammel til den grødglade nisse".

Sofie Pallesen overtager rollen som Gemyse fra sin mor, Kirsten Peüliche, men hun er ikke den eneste, der har nisseblod i årene, for Pia Rosenbaum, der i Nissernes Ø spillede komfurnissen Sugar, indtager denne gang rollen som Fru Fiffig-Jørgensen. I kan også glæde jer til at stifte bekendtskab med de nye ansigter Anna Heerulff som Puk, Peter Gilsfort som Hr. Mortensen, Morten Lützhøft som Skipper og Lars Arvad som Fornøje-Frederik.

Glæd jer til en juleforestilling med masser af varme, humor for alle aldre og dejlig musik, som vi alle husker og elsker. 

Du får: Billet til Nissebanden i Julemandens Land 2021 på en Kategori B plads

Hvor: Cirkusrevyens telt på Bakken

Hvornår: Fredag den 26. november, fredag den 3. december, fredag den 10. december eller fredag den 17. december - kl. 17:00

Varighed: ca. 2 timer og 15 inkl. pause 

Førpris: 335 kr. // Livelypris: 225

Vigtig information:

  • Billetten er gyldig til Nissebanden Musical på den valgte dato og tidspunkt. 
  • Du behøver ikke at foretage dig yderligere efter køb af billet. Billetten skal blot medbringes til showet.
  • Samarbejdspartneren er Cirkusrevyen A/S. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Lively by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.
  • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
  • Lively by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud.
  • Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til:

Aftalepart:
Cirkusrevyen A/S - Korsbæk på Bakken
Dyrehavsbakken 85
2930 Klampenborg
CVR: 45158411
Deal ID: 187553