hero_image

Oplev dine yndlingsnumre med Dan Turèll + Halfdan E live i Kulturium Musikteater d. 29. januar 2021

Kun

145,-

Kun

145,-
Tilbage

Oplev dine yndlingsnumre med Dan Turèll + Halfdan E live i Kulturium Musikteater d. 29. januar 2021

Grouped product items
Produkt Navn Price
Produktet er desværre udsolgt.

I 2021 vil du ikke gå glip af Dan Turèll + Halfdan E + Mads Wille LIVE!

Efter 28 års ventetid kan du endelig komme til at opleve dine yndlingsnumre med Dan Turèll + Halfdan E LIVE. Det sker, når Halfdan E og band rammer de danske livescener med en af Danmarks bedste skuespillere, Mads Wille, som stemmen i front.

Tilbage i 1993 var det et unikt og meget populært projekt, som den legendariske digter Dan Turèll og den musikalske troldmand Halfdan E satte i gang. En ny og let tilgængelig blanding af musik og beatlyrik, som danskerne var hurtige til at tage til sig.

Samarbejdet var ikke til at komme udenom og resulterede i to prisbelønnede hitalbums. Næste naturlige skridt havde været at optræde på landets spillesteder også, hvis ikke det var for det triste faktum, at Dan Turèll døde få måneder efter debutpladen.

Nu er der imidlertid godt nyt til alle inkarnerede fans – det er blevet tid til at vække klassikere som ’Hyldest til Hverdagen’, ’Sidste Tur Gennem Byen’ og ’Jeg Skulle Have Været Taxachauffør’ til live igen.

Halfdan E tog tilløb allerede sidste år med udgivelsen af det tredje album ’Telefon til afdøde’, og i starten af 2021 tager han så på landevejen med et lille stjerneorkester, der mestrer hele bagkataloget.

I stedet for Dan Turèll selv har Halfdan E allieret sig med skuespiller Mads Wille (kendt fra bl.a. ’Badehotellet’ og landets teaterscener), som specielt til lejligheden giver stemme til Turèlls udødelige digte. Musikalsk bliver Halfdan E desuden bakket op af Søren Siegumfeldt (saxofon) og Lars Terkelsen (electronics) – Siegumfeldt har bl.a. flere udgivelser bag sig med orkestret String Swing, og Terkelsen har en alsidig karriere bl.a. med sit eget electronica-act Trk-El-Son.

Du får: Billet til Dan Turèll + Halfdan E + Mads Wille LIVE

Hvor: Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, 2635 Ishøj

Hvornår: Fredag d. 29. december 2021 kl. 20.00

Normalpris: 195 kr. // Livelypris: 145 kr. - Spar 50 kr. 

Du kommer hurtigt og nemt til Ishøj med S-Tog, eller benyt en af de mange gratis parkeringspladser. Koncerten afvikles under overholdelse af alle gældende Covid-19 restriktioner, og er med siddepladser.

Ønsker du at spise middag inden koncerten, kan du få 50% rabat på alle retter i Cafe A (gælder ikke drikkevarer), mod forevisning af din billet til koncerten. Gør venligst opmærksom på dette ved ordreafgivelse i restauranten.

Kulturium Cafe har et bredt udvalg af drikkevarer, blandt andet øl fra bryggeriet Skands, samt et udvalg af drinks. 

Vigtig information:

  • Billetten er gyldig til Billet til Dan Turèll + Halfdan E + Mads Wille LIVE fredag d. 29. januar 2021 kl. 20.00. 
  • Du kommer hurtigt og nemt til Ishøj med S-Tog, eller benyt en af de mange gratis parkeringspladser. Koncerten afvikles under overholdelse af alle gældende Covid-19 restriktioner, og er med siddepladser.
  • Ønsker du at spise middag inden koncerten, kan du få 50% rabat på alle retter i Cafe A (gælder ikke drikkevarer), mod forevisning af din billet til koncerten. Gør venligst opmærksom på dette ved ordreafgivelse i restauranten.
  • Kulturium Cafe har et bredt udvalg af drikkevarer, blandt andet øl fra bryggeriet Skands, samt et udvalg af drinks. 

Aftalepart:
KULTURIUM sekretariat
Ishøj Store Torv 1
2635 Ishøj
Email: efj@ishoj.dk
CVR: 11931316
Deal ID: 175747