hero_image
Foredrag

Kom til Susse Wold's foredrag "Bevægelse" på Bremen Teater

Udløber om

Tilbage

Kom til Susse Wold's foredrag "Bevægelse" på Bremen Teater

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Susse Wold's nye foredrag - Billet
 175,-
Find billetter

 175,-

Susse Wold's nye foredrag og sin nye bog kalder hun for "Bevægelse"

Her fortæller Susse Wold om de ting, hun har foretaget sig, som har givet hende de helt store grænseoverskridende ydre og indre oplevelser.

Med humor og indlevelse fortæller hun om sit brogede liv både på Hawaii, rundt om i verden og i Danmark. Vi er med hende på udfordrende selvudviklingskursus i regnskoven. På safari i Kenya, hvor hun sidder fast i mudder omgivet af løver. Alene i ørkenen med en mand, der har klap for øjet og pistol i bæltet. Til begravelse ude på Stillehavet, hvor delfiner og hajer medvirker.

Vi følger hende i arbejdet med filmen Jagten, som ender med en bizar oplevelse i Cannes, da filmen næsten bliver væk i en regnstorm. Hun fortæller om at bringe sin internationale forestilling om H.C. Andersen ud til publikum i både Herning og Hokkaido.

Vi oplever hende i Japan, hvor hun læser eventyr højt for landets kronprins og besøger et hemmeligt tempel i bjergene. Hun fortæller også om de svære ting, som da hun for få år siden troede, at hun havde en alvorlig hjertesygdom.

Læseren bliver taget med på den indre rejse, som hun bliver tvunget ud på, da en nær ven drukner sig i Stillehavet. Med samme humor og lethed som i sin første bog deler hun sin livsfilosofi og sine tanker om det at blive gammel. Vi er også med, da hun en morgen på Hawaii får besked om, at en nordkoreansk atombombe er på vej for at udslette øerne.

Til sidst stiller Susse Wold sig selv alle de nærgående spørgsmål, som hun forestiller sig, at mange har villet kende svarene på. Bevægelse handler om, hvor vigtigt der er at bringe sig ud i situationer, som flytter én. Den er historien om kærlighed, tab, og om, hvordan man bestemmer sig til at tage ti år til.

Og endelig fortæller hun om Hawaii, hvor hun i 1983 blev gift, og som i årene derefter blev hendes andet hjem.

Du får:
1. stk billet til foredraget "Bevægelse" med Susse Wold på Bremen Teater. 

Vigtig information:

  • Billetten er gyldig til foredraget d. 30. oktober 2019.
  • Samarbejdspartneren er Søren Kyed Productions. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Lively by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.   
  • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse. 
  • Lively by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til:  

Aftalepart: 
Søren Kyed Productions
www.sorenkyed.dk
Tlf. nr.: 20 45 91 31