hero_image
Koncertfilm

"Shakira In Concert: El Dorado World Tour" i CinemaxX i Kbh, Odense og Aarhus

Udløber om

Tilbage

"Shakira In Concert: El Dorado World Tour" i CinemaxX i Kbh, Odense og Aarhus

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
billet til shakira in concert
 135,-

 135,-

Det bliver uden tvivl en uforglemmelig aften, når Shakira giver dig en enestående performance på det store lærred…

Er du vild med de medrivende hits 'Whenever, Whenever', 'Hips don't lie' og 'Waka Waka'? Så har vi en koncertfilm på programmet, som du bare må se!

Hvis du ikke allerede har gættet det, så taler vi selvfølgelig om Shakiras ikoniske turné: "Shakira in Concert: Eldorado World Tour". Verdensturnéen havde en hård start og måtte først udskydes, da Shakira havde problemer med sin sangstemme. Men man må nok sige, at Shakira fik røsten tilbage og El Dorado-verdensturnéen endte med at blive et absolut højdepunkt i popikonets karriere. Hun havde 54 shows i 22 lande - og over en million solgte billetter.

Den 13. november kan du, sammen med fans rundt om i hele verden, opleve en autentisk og ekstraordinær begivenhed, som du bare ikke må gå glip af – og den bliver selvfølgelig vist på CinemaxX' store lærred. Forestillingen indebærer optrædener med høj energi og følelsesladede dokumentariske optagelser, hvor entertaineren åbner op omkring personlige øjeblikke, som bl.a. vedrører de problemer, hun havde med sin sangstemme.

Det her er en once-in-a-lifetime oplevelse, så tag dine venner under armen, og nyd en spektakulær koncertfilm– vi glæder os til at se jer.

Du får:

1 stk. billet til "Shakira in Concert: El Dorado World Tour" i CinemaxX

Find billetter til CinemaxX Aarhus her
Find billetter til CinemaxX Odense her
Find billetter til CinemaxX København her

Vigtig information:

  • Billetten er gyldig til koncertfilmen 13. november 2019 kl. 20.30.
  • Samarbejdspartneren er CinemaxX. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Lively by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.   
  • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse. 
  • Lively by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til:  
Aftalepart
CinemaxX
Kalvebod Brygge 57
1560 København V