SEO studiemedhjælper

 

Sweetdeal søger en studiemedhjælper med skrivetalenter og styr på SEO

 

Vi vil så gerne have et bedre og tættere forhold til Google. Derfor søger vi endnu et talent til marketingsafdelingen, som kan skrive tekster og artikler der inspirerer og informerer vores brugere ca. 15 timer om ugen.

Der er rigeligt at skrive om! For Sweetdeal formidler dagligt tilbud ud med det formål at sikre medlemmerne store besparelser og forsøde deres hverdag med alt mellem himmel og jord. Herunder forskellige produkter, rejser, services, skønne ophold, caféer og restauranter.

Vi har 800.000 medlemmer, og det bliver din fornemme opgave at bidrage til, at vores nye potentielle brugere nemmere kan finde frem til Sweetdeal og vores gode tilbud via Google.

Målet er at styrke vores positioner og rangere højere på søgemaskinerne. Du er derfor storfavoritten, hvis du kender opskriften på gode SEO-tekster og er med på noderne indenfor ALT-tekster og link building.

Vi tænker, at du er i gang med en uddannelse indenfor kommunikation, marketing eller lignende. Du vil gerne udvikle dig indenfor E-Commerce og især SEO. Det er en fordel (ikke et krav), hvis du kender til f.eks. Google Keyword Planner, AccuRanker eller andre nyttige værktøjer, der kan støtte dig i din opgave med at producere det helt rigtige indhold - med de helt rigtige ord.

Vi kan tilbyde:
- Et relevant studiejob i hjertet af København.
- Fleksible arbejdstimer ca. 15 timer ugentligt.
- Et engageret marketingsteam, hvor du kan skabe hurtige resultater.
- God frokostordning.
- Ekstra rabat på deals samt vores nabo og stamsted Café Katz.

Skynd dig at sende en ansøgning og CV til anita.wies[email protected], hvis du har skrivetalenterne i orden og drømmen om at videreudvikle dig indenfor digital kommunikation og marketing.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, som foregår med vores Salg- og Marketingdirektør Anita Wiese, som du refererer direkte til.

Tiltrædelse snarest muligt.