hero_image
Ny dato tilføjet

Paul Potts

 325,-
Udløber om

Tilbage

Paul Potts

Maks. antal billetter pr. køb er 10 stk. Ønskes flere kontakt os.
Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Poul Potts 05.12.19
 325,-

 325,-

PAUL POTTS VENDER TILBAGE TIL DANMARK OG MED SIG HAR HAN DEN FANTASTISKE KIRSTINE BONDE

Der er garanti for skønne og forrygende julekoncertoplevelser i en række danske kirker & koncerthuse i november og december 2019, når den verdensberømte Paul Potts med pianist endnu engang folder repertoiret ud på dansk grund. Det er 4. gang Danmark får glæde af Paul Potts’ smukke stemme, og som tidligere har han den dygtige danske sangerinde Kirstine Bonde med sig som gæstesolist.

Publikum kan se frem til en varm og underholdende aften, hvor man kan svømme hen til engelske og danske juleklassikere og nyde duetter med de to solister.

Ingen havde nok forventet at få benene slået så meget væk under sig, da Paul Potts i 2007 stillede sig op i talentkonkurrencen ”Brittain’s got Talent” og sang den smukke arie Nessun Dorma fra Puccinis opera Turandot.

Den tidligere telefonsælger vandt som bekendt konkurrencen og udsendte kort efter sit debutalbum, som der stormede op af hitlisterne og solgte ikke mindre end 3,5 millioner eksemplarer. Og i dag har den fantastiske sanger opnået stjernestatus

Dansk gæstesolist

Ligesom Paul Potts er Kristine Bonde et kæmpe musikalsk talent. Kirstine er klassisk sanger, men har bevæget sig inden for mange forskellige genrer. Hun har medvirket i en række store forestillinger såsom West Side Story, Evita, Flagermusen, Cosi fan tutte og Farinelli og i 2018 udgav hun sit debutalbum, hvor hun fortolker store pop- og rockhits med sin smukke og karakteristiske stemme.

Forestillingen foregår 04.12.19 og 05.12.19 kl. 19.30 i Christians Kirke, Strandgade 1, 1401 København K.

Bemærk at det er unummerede pladser.