Alt om Sweetdeals historie og nøgletal

Om Sweetdeal

Hos Sweetdeal banker vores hjerter for at tilbyde vores kunder de bedste deals til rigtig gode priser. 

Vi gør os umage for at forstå, hvad vores kunder drømmer om, og hvordan vi kan hjælpe og forsøde hverdagen med lidt ekstra oplevelser, hjælp og selvforkælelse. Derfor har vi altid eksotiske rejsedestinationer, spændende oplevelser, lækre produkter eller services på sitet, der kan gøre hverdagen lidt sjovere - oftest med store besparelser i en begrænset periode. 

Hvornår blev Sweetdeal stiftet?

Konceptet blev etableret i Berlingske Media regi i 2010. I dag, 10 år efter, og siden januar 2019, er Sweetdeal en selvstændig forretning, ejet af Carsten Blom-Hanssen og er en del af Medievirksomheden Sweet Media Group.
Sweetdeal har sidenhen indtaget pladsen blandt Danmarks største udbydere af deals. I tæt samarbejde med vores partnere kan vi tilbyde dig deals til rigtig gode priser, som vi løbende giver et kærligt kvalitetstjek. Sweetdeal er den største og ældste af de 4 koncepter i Sweet Media Group. Det er en stærk og effektiv marketingmaskine, der markedsfører og formidler tilbud eller eksklusive priser fordelt følgende kategorier;

 

  1. Lokale tilbud på mad, drikke, serviceydelser, underholdning og oplevelser lokalt forankret i hele Danmark
  2. Skarpe eller billigere priser på udenlandske pakkerejser og storbyferier samt ophold i Danmark
  3. Store rabatter og besparelser på produkter, herunder hvidevarer, gadgets, interiør, beklældning o.s.v. 

Hver dag går vi i luften med op til 10 nye tilbud/ deals på tværs af ovennævnte kategorier.

Hvad er Sweetdeal?

Sweetdeal er et koncept der kommer både erhvervsdrivende og forbrugere til gode. Kampagnerne driver nye og nysgerrige besøgende til de erhvervsdrivende og derved øger trafik og kendskab markant. Typisk hvis et brand er nyt eller salget bare trænger til et boost i en periode med lavsæson.

For vores 500.000 aktive modtagere af de daglige tilbud, er vi til for at de kan prøve noget nyt og uden en høj risiko, fordi det er på tilbud. Mange af vores kunder bruger deals til opleve noget nyt med deres nærmeste. De er derimod ikke blege for at smide ekstra efter tilkøb af drikkevarer og tilfredshedsmålinger viser ogsåp at de glædeligt vender til igen – også uden deals, hvis service og/ eller ydelsen var tilfredsstillende.

Sweetdeal markedsfører kampagner/ tilbud hver dag på sitet, i nyhedsbrevene, på Facebook og Instagram og via Google.

Vi står inde for de tilbud og den kvalitet der formidles og tilbyder den bedste kundeservice forbundet med både oplevelserne, ydelserne og produkterne som sælges på sitet. Det fremgår af vores mange tusinder anmeldelser på Trustpilot.

 

Hvordan fungerer det for vores kunder?

Køb:       Når du har fundet dealen, du bare må eje, trykker du 'Køb nu' og bliver herefter guidet til at indtaste din adresse, samt leverings- og købsoplysninger. Det er hurtigt, nemt og enkelt!

Modtag: Umiddelbart efter du har gennemført dit køb, modtager du en mail med dit værdibevis. Skulle du mod forventning ikke modtage det i din indbakke, skal du tjekke mappen "Reklame", da nogle mailbokse har strikte filtre. Du kan også altid finde dine værdibeviser på din Sweetdeal konto under 'Mine værdibeviser & deals'.

Bestil:    Når du har dit værdibevis/ eller værdibeviser, kan du bestille bord, booke din rejse eller tid til behandling. Har du købt en vare, skal du blot glæde dig til din vare bliver leveret. Husk at mange produkter først afsendes når kampagnen er sluttet på hjemmesiden. Du kan altid finde den forventede uge for modtagelse på dit værdibevis. 

Nyd:       Så er der kun tilbage at få det bedste ud af den behandling, oplevelse, rejse, middag eller helt femte ting, du har valgt at forsøde din tilværelse med. Rigtig god fornøjelse!

.

Under vores Ofte stillede spørgsmål kan du læse meret om hvordan du kommer i gang og hvordan du benytter dit værdibevis. Det er helt simpelt.

Sweetdeals App

Henter du vores App ned på mobilen, har du altid de nyeste deals og dine værdibeviser lige ved hånden.

Sweetdeals app bliver løbende opdateret og har en flot score på 4,6 ud af mulige stjerne på App Store.

Download Sweetdeals app til din iPhone eller iPad på  App Store. Har du en Android smartphone eller tablet kan du hente den på Googles Play Store.


Hvordan fungerer det for vores partnere/ virksomheder?

Er du erhvervsdrivende og har du en ydelse, service eller et produkt vi skal brede kendskab og trafik til, har vi oprettet en side her, der specifikt beskriver hvordan du kommer i gang og hvordan det foregår. Det er ganske nemt og hurtigt at komme i gang.

Du kan finde alt du behøver at vide og læse mere om hvad Sweet Media Group kan gøre for din forretning eller virksomhed her på siden ”Få din virksomhed på Sweetdeal”.

 

Nøgletal for Sweetdeal (Sweet Media Group):

Ansatte  25
Nyhedsbrevmodtagere 800.000
Besøg på sitet pr. md. 1.000.000 
Følgere på Facebook 145.000
"Likes" på Facebook  150.000
Facebook svartid (indenfor 24 timer) 94%
Følgere på Instagram   6.000
Aktive partnere  > 2.000
Anmeldelser på Trustpilot > 5.000
Trustscore på trustpilot 4.5 ud af  5 mulige

Sweetdeal omsætter årligt for et 3-cifret millionbeløb.

Forretningens andel af omsætningen varierer og aftales individuelt pr. kampagne for opsætning, markedsføring og kundeservice. 


E-mærket

Sweetdeal er E-mærket. Dette er din garanti for, at vi følger de overordnede retningslinjer for nethandel, som både gør det lettere og mere sikkert for dig som bruger.

Senest opdateret feb. 2020