hero_image

Lyt til det velspillende rockband The Sandmen i Kulturium Musikteater d. 12. december 2020

Kun

195,-

Kun

195,-
Tilbage

Lyt til det velspillende rockband The Sandmen i Kulturium Musikteater d. 12. december 2020

Grouped product items
Produkt Navn Price
Produktet er desværre udsolgt.

Oplev det legendariske danske rockband The Sandmen

Det legendariske danske band The Sandmen, der blev dannet tilbage i 1985, og nu 45 år efter stadig er et vedkommende og særdeles velspillende rockband, gæster Kulturium Musikteater, med sange fra deres lange karriere. På set-listen er også sange fra deres to seneste dansksprogede albums.

Udover de tre Sandmen: Allan Vegenfeldt, vokal og keyboards, Stefan Moulvad, guitar og Michael Illo Rasmussen, trommer, er bandets to faste samarbejdspartnere, Jens Hein, bas og keyboards og Jarno Varsted, guitar og mundharpe, medkomponister på en række af sangene. Micke Herrström (Western Blood og WTRF) har, sammen med bandet, produceret.

Du kommer hurtigt og nemt til Ishøj med S-Tog, eller benyt en af de mange gratis parkeringspladser. Koncerten afvikles under overholdelse af alle gældende Covid-19 restriktioner, og er med siddepladser.

Ønsker du at spise middag inden koncerten, kan du få 50% rabat på alle retter i Cafe A (gælder ikke drikkevarer), mod forevisning af din billet til koncerten. Gør venligst opmærksom på dette ved ordreafgivelse i restauranten.

Kulturium Cafe har et bredt udvalg af drikkevarer, blandt andet øl fra bryggeriet Skands, samt et udvalg af drinks

Siddende koncert på tribune.

Du får: Billet til "The Sandmen"

Hvor: Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, 2635 Ishøj

Hvornår: Lørdag d. 12. december 2020 kl. 20.00

Normalpris: 245 kr. // Livelypris: 195 kr. 

Vigtig information:

  • Billetten er gyldig til "The Sandmen" lørdag d. 12. december 2020 kl. 20.00
  • Du kommer hurtigt og nemt til Ishøj med S-Tog, eller benyt en af de mange gratis parkeringspladser. Koncerten afvikles under overholdelse af alle gældende Covid-19 restriktioner, og er med siddepladser.
  • Ønsker du at spise middag inden koncerten, kan du få 50% rabat på alle retter i Cafe A (gælder ikke drikkevarer), mod forevisning af din billet til koncerten. Gør venligst opmærksom på dette ved ordreafgivelse i restauranten.

Aftalepart:
KULTURIUM sekretariat
Ishøj Store Torv 1
2635 Ishøj
Email: efj@ishoj.dk
CVR: 11931316
Deal ID: 175438