hero_image

Oplev Danmarks største og ældste mandskor til julekoncert i Christians Kirke i København

Kun

95,-

Kun

95,-
Tilbage

Oplev Danmarks største og ældste mandskor til julekoncert i Christians Kirke i København

Grouped product items
Produkt Navn Price
Produktet er desværre udsolgt.

Kom til julekoncert i hjertet af København

Studenter-Sangforeningen synger julen ind i de fantastiske rammer som Christians Kirke på Christianshavn tilbyder. Kom og oplev Danmarks største og ældste mandskor, når de synger klassiske og nyere sange om julen og vinteren. 

Sangforeningen blev stiftet i 1839 i studentermiljøet i København og fik hurtigt en fast tilknytning til Københavns Universitet, og siden 1869 har Studenter-Sangforeningen haft tilknytning til bl.a. Kongehuset, hvor det prægtige mandskor synger ved kongelige mærkedage. Det er i dag et af Nordens ældste kor og er nu på vej mod 200-års jubilæum i sin fineste form. 

Du kan godt glæde dig til at komme i julestemning med de skønne sangere, der synger både de glade julemelodier, som du helt sikkert kan synge med på og også nye udsætninger om julens og vinterens komme. Mens du lytter til studentersangerne, har du fornøjelsen af at opleve Christians Kirke indefra. Til denne julekoncert er både tonerne og omgivelserne smukke og lige i skabet, for den musikalske kvalitet går koret aldrig på kompromis med. 

Studenter-Sangforeningen har i tidens løb haft mange medlemmer, der kom til at spille en rolle i musiklivet. I et lille udpluk af studentersangere kan bl.a. nævnes dirigenterne og komponisterne J. P. E. Hartmann, Peter Heise og Peter Erasmus Lange-Müller, digterne Carl Ploug og Hans Hartvig Seedorf og sangerne Åge Haugland, Ulrik Cold og Lauritz Melchior. 

Kom i julestemning med de skønne studentersangere, der giver liv til nogle af de smukkeste jule og vinter melodier, som desuden får en helt særlig klang i Christians Kirke. 

Du får:

Billet til Julekoncert i Christians Kirke 
Livelypris: 95 kr. 

Vælg mellem en af disse datoer:

Mandag den 13. december 2021 kl. 19:30 - UDSOLGT
Tirsdag den 14. december 2021 kl. 19:30 - NY DATO

Vigtig information:

  • Billetten er gyldig til Studenter-Sangforeningens julekoncert på den valgte dato i Christians Kirke på Christianshavn. 
  • Samarbejdspartneren er Studenter-Sangforeningen. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Lively by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.
  • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
  • Lively by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Vær opmærksom på at køb af billetterne falder ind under § 18, stk. 2 jf. nr. 12, under lov om forbrugeraftaler og ikke kan refunderes. I tilfælde af aflysning pga af Corona vil billetterne dog blive fuldt refunderet.
  • Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til:

Aftalepart:
Studenter-Sangforeningen
c/o Svenska Gustafskirken
Folke Bernadottes Allé 4
2100 København Ø
CVR: 21941018
Deal ID: 185296