hero_image

Oplev Danmarks største og ældste mandskor til julekoncert med Studenter-Sangforeningen

Kun

95,-
Udløber om

Kun

95,-
Tilbage

Oplev Danmarks største og ældste mandskor til julekoncert med Studenter-Sangforeningen

Grouped product items
Produkt Navn Price
1 stk. billet til Julekoncert onsdag d. 30/11 kl. 20:00 i Christians Kirke
95,-

Kom til julekoncert i hjertet af København

Studenter-Sangforeningen synger julen ind i de fantastiske rammer, som Vor Frelsers Kirke og Christians Kirke på Christianshavn tilbyder. Kom og oplev Danmarks største og ældste mandskor, når de synger klassiske og nyere sange om julen og vinteren. Til koncerten optræder også den populærere kongelige operasanger Niels Jørgen Riis.

Studenter-Sangforeningen blev stiftet i 1839 og har i over 150 år haft tilknytning til bl.a. Kongehuset, Københavns Universitet og mange danske kirker, hvor mandskoret er det faste musikalske indslag ved talrige arrangementer. Sangforeningen er i dag et af Nordens ældste kor og er godt på vej mod sit 200-års jubilæum i fineste form.

Du kan godt glæde dig til at komme i julestemning med de skønne sangere, der synger de glade julemelodier, som du helt sikkert kan synge med på. Mens du lytter til studentersangerne, har du fornøjelsen af at opleve Vor Frelsers Kirke eller Christians Kirke indefra. Til denne julekoncert er både tonerne og omgivelserne smukke og lige i skabet, for den musikalske kvalitet går koret aldrig på kompromis med.

Kom i julestemning med de skønne studentersangere, dirigeret af chefdirigent Jørgen Fuglebæk og vicedirigent Brian Grønbæk Jensen, der giver liv til nogle af de smukkeste jule- og vintermelodier, som desuden får en helt særlig klang i kirkerummene.

Du får:

Billet til Julekoncert med Studenter-Sangforeningen 2022
Livelypris: 95 kr. 

Vælg mellem en af disse datoer:

  • Onsdag den 30. november 2022 kl. 20:00
  • Torsdag den 1. december 2022 kl. 20:00

Vigtig information:

  • Billetten er gyldig til Studenter-Sangforeningens julekoncert på den valgte dato i Vor Frelsers Kirke eller Christians Kirke på Christianshavn. 
  • Samarbejdspartneren er Studenter-Sangforeningen. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Lively by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.
  • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
  • Lively by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Vær opmærksom på at køb af billetterne falder ind under § 18, stk. 2 jf. nr. 12, under lov om forbrugeraftaler og ikke kan refunderes.
  • Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til:

Aftalepart:
Studenter-Sangforeningen
c/o Svenska Gustafskirken
Folke Bernadottes Allé 4
2100 København Ø
CVR: 21941018
Deal ID: 201958