hero_image
Kendt fra Outlandish

Isam B i acapella kirkekoncert med gospelkor

Fra

 250,-
Udløber om

Tilbage

Isam B i acapella kirkekoncert med gospelkor

Maks. antal billetter pr. køb er 10 stk. Ønskes flere kontakt os.
Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Isam B Sø. 02/02/20 kl. 18:00 i Christians Kirke, Kbh K
 275,-

+ evt.

Fra

 250,-
+ evt.

Manden med den store stemme Isam B spiller to eksklusive acapella koncerter i Fredens Kirke i Odense og Christians Kirke i København. Med sig bringer han et gospelkor, som skal være med til at give publikum en helt unik live oplevelse

 

Med et stort bagkatalog og en fantastisk stemme, der rammer og rør publikum, er Isam B klar med sine to første koncerter i kirker i starten af 2020. Akkompagneret af gospelkoret LightHouse på 18 mennesker bliver ord, stemme og sjæl centrum for koncerterne.

Om koncerterne fortæller Isam: ”I samarbejde med gospelkoret LightHouse, håber jeg at kunne tage publikum med på en rejse gennem mit sjælfulde univers. Det bliver en anderledes koncert, hvor jeg håber at min vision, passion og kærlighed til mit håndværk, holder stik og folder sig ud til noget absolut originalt og unikt.” 

Og netop acapella-formatet er helt unikt for ham: ”Jeg har altid været fascineret af sjælen. Det er en af grundene til, at jeg kaster mig ud i at bruge sjælens talerør – nemlig stemmen, og kun stemmen.” udtaler Isam B.

Isam B er både kendt for sin solokarriere, med sange som ’Deep in the Shadows’ og den smukke fortolkning af ’I Danmark er jeg Født’ – men også som tidligere forsanger i det folkekære band Outlandish, som bl.a. lavede hittet ’Aicha’, ’Look Into My Eyes’, ’Guantanamo’ og mange flere.

Sammen med koret vil den tidligere Outlandish frontmand spille de største sange fra sin lange karriere tilsat nyt materiale fra sit seneste album ’Lost For Words’. Musikken er sjælfuld, går dybt ind og spidder livets essens, hvilket passer utrolig godt til kirkens rammer og rum. Isam B skaber altid sange med store værdier ved at kigge indad og appellere til lytteren gennem hjertet. Det handler om at vække vores bevidsthed, være åben for forandringer og få det bedste ud af livet.

 

Koncerter

Søndag d. 26. januar 2020: Odense, Fredens Kirke kl. 16.00: 250 kr. + evt. gebyr UDSOLGT

Søndag d. 2. februar 2020: København, Christians Kirke kl. 15.00: 275 kr. + evt. gebyr

Søndag d. 2. februar 2020: København, Christians Kirke kl. 18.00: 275 kr. + evt. gebyr

 

Du får: 1 billet til Isam B acapella kirkekoncert med gospelkor

Hvor: Odense, Fredens Kirke eller København, Christians Kirke

Hvornår: d. 26. januar i Odense og d. 2. februar i København

Vigtig information: 

Billetten er gyldig til Isam B acapella kirkekoncert med gospelkor. Samarbejdspartneren er The Artist. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Lively by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartnerens levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning. Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse. 

Partnerinfo: 

The Artist,
Rentemestervej 80, 
2400 Copenhagen NV
tlf.: 22 58 35 30
Dealid: 162495