hero_image

Fantastiske soulsanger Amy Winehouse – en hyldest koncert

Kun

150,-

Kun

150,-
Tilbage

Fantastiske soulsanger Amy Winehouse – en hyldest koncert

Grouped product items
Produkt Navn Price
Produktet er desværre udsolgt.

Fantastiske soulsanger Amy Winehouse – en hyldest

Det startede med en snak over et par drinks til en markering af Amy Winehouse’ bortgang, at idéen til ’Forever Amy’ blev født.

Med Amys bassist, kapelmester og livslang ven Dale Davis som centrum for samtalen, kom flere af hendes gamle musikere i snak om hendes musikalske arv og inspirationer.

Gennem Davis’ beretninger stod det klart, at udover at Amy Winehouse havde en gavmild og udadvendt personlighed, der interesserede sig for andre end sig selv, så var hendes bidrag til musikken noget helt særligt – både hvad angår sangskrivningen og hendes stemme – og det er en arv, som stadig sætter sig spor i dag.

På den baggrund blev hendes gamle backing band med begejstring klar til at hylde den store kunstner. Som sanger har de valgt den meget talentfulde soul og jazz-performer Alba Plano som den bedste til på scenen at fylde de stjernestræbende stiletter.

 

Du får: Billet til hyldestkoncerten ’Forever Amy’

 

Hvor: Amager Bio 

 

Hvornår: tirsdag den 3. marts kl. 20.00


Pris: 150 kr.Vigtig information:

 

Billetten er gyldig til Forever Amy - en hyldestkoncert. Samarbejdspartneren er Wallengren Music & Theatre Management. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Lively by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.  Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.  Lively by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til:

 

 

 

Aftalepart:
Wallengren Music & Theatre Management
Vesterbrogade 38,
1620 København
tlf.: 40 52 48 68