hero_image

Fantastisk musikforestilling: ’En hyldest til Giro 413: så længe mit hjerte slår’

Udløber om

Tilbage

Fantastisk musikforestilling: ’En hyldest til Giro 413: så længe mit hjerte slår’

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
’En hyldest til Giro 413: så længe mit hjerte slår’
 150,-

+ evt.

 150,-
+ evt.

Gå ikke glip af alle de gode gamle sange som ’Se Venedig og dø’ og ’Gem et lille smil til det bli’r gråvejr´

Nu har du muligheden for at komme ind og se teaterforestillingen: Så længe mit hjerte slår, som er en ny, dansk musical, bygget op omkring mange af de kendte og elskede sange afspillet i Giro 413. Det er en musikalsk kærlighedserklæring til den danske sangskat, som på tværs af generationer og samfundslag har været lydtapet i vores liv, både når kærligheden var til stede og når den var en uopnåelig længsel.

Så længe mit hjerte slår er en storladen og humoristisk kærlighedshistorie om en moden sygeplejerske, som bor sammen med sin alene-mor og først kan flytte hjemmefra da moderen dør. Sygeplejersken forelsker sig i en overlæge, som er gift, men alligevel lover hende guld og grønne skove indtil hun bliver gravid, og han beslutter sig for at vende tilbage til sin kone. I stedet for at gå i spåner, lærer hun at stå på egne ben og opdager, at hun ikke er alene: Hun er omgivet af mennesker, der også søger kærlighed og fællesskab.

Denne Giro 413-musical er gennemsyret af varme og kærlighed, alvor og inderlighed i både sang og fortælling. Så længe mit hjerte slår blev i 2018 Reumertnomineret som bedste musikforestilling, og Folketeatret har nu sammensat et hold meget musikalske skuespillere, som glæder sig til at dele ud af kærligheden og det fællesskab, som musikken giver.

Medvirkende: Marie Mondrup, Tom Jensen, Jesper Riefensthal, Rasmus Fruergaard, Morten Christensen, Troels II Munk, Sonja Oppenhagen, Søren Birch Plum, Marie Nørgaard

Pladserne er på balkonen, og du kan vælge mellem følgende datoer: 29/1, 30/1, 2/2, 5/2, 6/2, 7/2, 8/2, 12/2, 19/2 og 20/2.

Sådan køber du din billet:

- Følg linket til billetsiden ved at trykke: Find billetter her.

- Vælg en af følgende datoer: 29/1, 30/1, 2/2, 5/2, 6/2, 7/2, 8/2, 12/2, 19/2 og 20/2, hvor du gerne vil se forestillingen.

- Læg dine billetter i kurven, og vælg så Lively-prisen for at opnå din rabat.

- Gå til betaling.

 

Du får: billet på balkonen til forestillingen ’En hyldest til Giro 413: så længe mit hjerte slår’

Hvor: Folketeatret  

Varighed: 2 1/2 time inkl. pause

Hvornår: Den valgte dato kl.  

Pris: 150 kr. + gebyr / Spar 200 kr.

 

 

Vigtig information:

Billetten er gyldig til En hyldest til Giro 413: så længe mit hjerte slår på den valgte dato. Samarbejdspartneren er Billetlugen. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Lively by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning. Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse. Lively by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til:

Aftalepart:
Folketeatret
Nørregade 39,
1165 København K
tlf.: 70 27 22 72

Dealid:164046