Miniferie Berlin

Miniferie i Berlin

Har du brug for afslapning, nye oplevelser eller et kulturalt indspark, så vil en miniferie i Berlin være lige noget af det, som du kan stå og have brug for. Her har du mulighed for alle typer af ferie, når tilbuddene spænder fra alt i spadeals til kulturelle oplevelser, du muligvis skal gå til. Der er dermed næsten ikke den type af getaway, som ikke kan klares med en tur til den tyske hovedstad. Du har derfor gode muligheder for at finde lige den tur, som du har brug for. Derudover kan du være heldig, at du kan finde den helt perfekte deal med rabat hos os, men du skal være lidt heldig, da vores deals ikke kan købes længe ad gangen.

Er det en miniferie med seværdigheder i højsædet, så er der mange forskellige ting, som er værd at tage forbi. Hvis du vil gøre det nemt og samle nogle af seværdighederne, kan du med fordel slå turen forbi Brandenburger Tor og parlamentet samme dag. De ligger næsten lige ved siden ad hinanden og er uden tvivl et besøg værd. Turen i parlamentet har du også mulighed for en audioguide med på turen, som kan fortælle dig diverse historier om bygningen og Tyskland. Du skal dog være opmærksom på, at der skal bestilles tid til dette.

Er du mere til blot at opleve bylivet og shoppe, så er det også sagtens noget, som kan lade sig gøre på din miniferie til Berlin. Der findes både lange shoppestræder i byen, men er du mere end tilbudsjæger kan du også finder diverse outlets lidt uden for Berlin. Det er dejligt nemt at komme til med bus og tog. Derudover byder Berlin også på et væld af restauranter og cafeer, hvor du både kan smage traditionelle tyske retter og mere internationale påfund.