hero_image
Fodbold

Fodboldevent for Liverpool-fans: Oplev legenderne på tour

399,- 
0 solgt
Udløber om

0 solgt
Tilbage

Fodboldevent for Liverpool-fans: Oplev legenderne på tour

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Billet til Liverpool: Legends On Tour
399,- 
Find billetter

399,- 

Er din favorit sang ”You’ll never walk alone”? Og har du et bankende ”Reds” hjerte?

Til oktober er du inviteret til et arrangement i særklasse sammen med fodboldklubben Liverpool FC. Glæd dig til at møde nogle af de nulevende Liverpool-legender som Ray Clemence, John Aldridge og Bruce Grobbelaar og hør om den unikke klub og fans, når de interviewes af journalist Daniel Sichlau. Samme aften er udgivelse af bogen ”Liverpool FC 2018/2019 Season –The official story” – og helt unikt medbringer klubben også det nyvundne Champions League trofæ.

”Allez, Allez, Allez” – sådan lød det, da Liverpool vandt Champions League trofæet for sjette gang i klubbens historie i år. Det blev kulminationen af en helt fantastisk sæson, hvor Jürgen Klopp og spillerne fik sat et storslået punktum for en helt fantastisk sæson. Ikke nok med at klubben vandt Champions League, så var de også kun to point fra at vinde den engelske Premiere League. Og flere eksperter spår, at denne sæson er startskuddet på endnu en fantastisk epoke i klubbens historie.

For man må sige, at denne populære fodboldklub kan prale af at have oplevet mange store sejre og helte, men med det søde kommer også det sure. For klubben har også været igennem store nederlag og skurke, som huskes. Dog har klubbens fans altid stået holdet bi – for på Anfield går man aldrig alene.

”Liverpool FC 2018/2019 Season –The official story”

Det er en bog med fantastiske billeder og fantastiske fortællinger, hvor blandt andre Liverpool-manager Jürgen Klopp sætter ord på, hvad der gør klubben så unik.

Vælg mellem:

  • 11.10.19 kl. 19.30 - 21.30 Arena Fyn - Ray Clemence & John Aldridge
  • 12.10.19 kl. 19.30 - 21.30 Musikhuset Esbjerg - Ray Clemence & John Aldridge
  • 14.10.19 kl. 19.30 - 21.30 Musikhuset Aarhus - Ray Clemence & Bruce Grobbelaar
  • 15.10.19 kl. 19.30 - 21.30 Cirkusbygningen København - Ray Clemence & Bruce Grobbelaar

Information:

  • Billetten er gyldig til den valgte dato
  • Samarbejdspartneren er CSB Island Entertainment. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning
  • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse
  • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til:  
CSB Island Entertainment
Th. Schmidts Vej 2
6720 Fanoe