hero_image
Eksklusivt tilbud - få billetter

Foredrag v. Jakob Olrik: Den Eneste Ene

Fra

 125,-
Udløber om

Tilbage

Foredrag v. Jakob Olrik: Den Eneste Ene

Maks. antal billetter pr. køb er 10 stk. Ønskes flere kontakt os.
Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Den Eneste Ene - 2 billetter - Rønne
 225,-
Den Eneste Ene - 1 billet - Rønne
 125,-

Fra

 125,-

Hvem er den eneste ene? Og hvorfor skal vi finde vores egen vej i livet, for at kunne forene os med andre?

Går du og drømmer om at være mere sprudlende, levende og glad i låget? Savner du mere fællesskab, flere lykkesus, mere kærlighed, mere sex?

Så kom og få inspiration til at sætte gang i livets glæder. Find eventyrlysten og lidenskaben frem, og sæt ild under dine drømme. Men det kræver, at du tør sige fuck! Og være DIG. Er du parat?

Oplev Jakob Olrik i foredraget Den Eneste Ene! Læg hovedet bagover af grin, få fyldt maven med boblende tro på fremtiden, og få farverige idéer med hjem i håndtasken.

Vi vil så gerne elske og blive elsket. Men i den indladende fase, har vi en tendens til at særligt fremhæve en side af os selv. Og vi bruger det, vi har haft succes med. Det er helt naturligt, men det har også sine faldgrupper. Med sit nye show "Den eneste ene", undersøger forfatter og foredragsholder Jakob Olrik hvad der sker, når vi forelsker os og søger efter kærligheden.

Hvem er den eneste ene? Og hvorfor skal vi finde vores egen vej i livet, for at kunne forene os med andre? Er blot ét af de spørgsmål Jakob Olrik stiller sig selv. ”Jeg har talt med hundredevis af kvinder på mine turneer, og der et spørgsmål, der dukkede op igen og igen: ”Hvordan finder jeg/holder fast i den eneste ene! Ham som jeg kan elske, og som elsker mig?”

Efter de seneste fem år at have turneret Danmark tynd med det populære foredrag ’Kvinde, kend din mand’ (set af mere end 100.000 danskere), og i foråret at have startet turnéen ’Den Eneste Ene’, lover Jakob Olrik et show, hvor der bliver noget som både romantikeren, og skeptikeren, kan tage med hjem i håndtasken.

Foredraget kan ses i følgende byer: 

Korsør d. 13. november 2019 kl. 19.00 - UDSOLGT

Rønne d. 20. november 2019 kl. 18.00

Helsingør d. 3. december 2019  kl. 19.00 - UDSOLGT

Information: 

  • Medbring dit Sweetdeal-værdibevis printet, da det gælder som billet på dagen.
  • Der er et begrænset antal værdibeviser til salg pr. foredrag.
  • Vær opmærksom på at køb af billetterne falder ind under § 18, stk. 2 jf. nr. 12, under lov om forbrugeraftaler og ikke kan refunderes.