hero_image
Koncertfilm

INXS: Live Baby Live at Wembley Stadium 1991

Fra

 135,-
Udløber om

Tilbage

INXS: Live Baby Live at Wembley Stadium 1991

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Cinemaxx-inxs-billet
 135,-

+ evt.

Fra

 135,-
+ evt.

Koncertfilm med INXS i CinemaxX København, Odense & Aarhus - inkl. en kølig Tuborg RÅ

1991 var et fantastisk år for INXS. Deres album ‘X’ havde været på hitlisterne i otte måneder, og det fik platin i Storbritannien såvel som dobbelt platin i USA. INXS fik to Brit Awards, spillede et rekordstort antal koncerter i deres hjemland Australien, stod øverst på plakaten til Rock In Rio og gennemførte en udsolgt turné i USA. Det var imidlertid begivenhederne den 13. juli 1991, som sendte bandet ud i den musikalske stratosfære.

 Seks år (på dagen) efter Live Aid og fem år og en dag efter at de var opvarmning for Queen på Wembley Stadium, havde INXS deres eget show på selvsamme berømte spillested overfor en udsolgt tilskuerskare bestående af 73.791 begejstrede fans. Begivenheden, som blev kaldt for ‘Summer XS’, blev foreviggjort i den storsælgende koncertfilm ‘Live Baby Live’, instrueret af David Mallet.

 28 år senere er filmen omhyggeligt blevet restaureret over en seks måneder lang periode fra det originale 35mm negativ til 4K Ultra HD! ‘INXS: LIVE BABY LIVE’ bliver nu præsenteret i storslået widescreen, skabt ved at gå filmen igennem billede for billede og re-komponere hvert eneste af dem for at få det bedste ud af dem. Til at ledsage denne utrolige visuelle opgradering har vi lyden, som nu for første gang bliver præsenteret i fuld Dolby Atmos (og 5.1 surround sound), skabt af bandets Executive Music Producer, Giles Martin, i Abbey Road Studierne i London. 

Udover al det afslørede restaurerings-processen en ‘tabt’ sang, som ikke var med i filmens originale udgivelse - nemlig ‘Lately’ fra ‘X’-albummet. Den er nu tilbage på sin retmæssige plads i koncertens set-liste.

Du får:

Billet til koncertfilmen "INXS: Live Baby Live at Wembley Stadium 1991 (u/undertekster) - inkl. en kølig Tuborg RÅ

Ønskes der billetter til forestillingen i København d. 27. november 2019 kl. 18.30 klik på "Find billetter". Ønskes der billetter til en af de øvrige forestillinger, finder du billetter på nedenstående links:

CinemaxX Odense

Find billetter til CinemaxX Odense onsdag den 27 november kl. 18.30 her

CinemaxX Aarhus

Find billetter til CinemaxX Aarhus onsdag den 27. november kl. 18.30 her


Detaljer:

Original title: INXS: Live Baby Live at Wembley Stadium 1991

Genre: Koncertfilm

Længde: 1:38

Vigtig information:

  • Billetten er gyldig til koncertfilmen d. 27. november 2019 kl. 18.30.
  • Samarbejdspartneren er CinemaxX. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Lively by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.   
  • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse. 
  • Lively by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til:  
CinemaxX
Kalvebod Brygge 57
1560 København V