Ideer til studentergaver

Når vi rammer slutningen af maj og næsten er i juni, begynder de første studenter at tutte frem rundt om i landet. De tre lange år på gymnasiet er veloverstået og det skal fejres. Hvis du kender en nyudklækket student, skal det naturligvis honoreres med en gave til vedkommende. Det er ikke altid lige nemt at finde den helt rigtige gave til en student, så vi prøver her at give dig inspiration og ideer til flere typer af studentergaver. Det kan både tælle produkter, oplevelser og ophold, der kan medbringe smil og glade dage til studenten eller studinen.

Én af de typer af gaver som du ofte ser givet hvert år, er nogle af de mere personliggjorte gaver, som på den lange bane medfører gode minder om en speciel tid i livet for studenten. Noget andet af det meget populære er studentergaverne af den mere sjove natur, som eksempelvis starterkit til at flytte hjemmefra. Endnu en genganger du ser hvert år er de kolde kontanter, så du i virkeligheden giver en gave, der kan bruges på alt. Er den studerende glad for smykker, kan det også være oplagt, da det vil være noget de kan gå med i mange år, som symboliserer noget helt specielt.

Hvis du er mere tilhænger af at give noget, som den studerende kan kigge tilbage på og mindes med glæde, så er én af de ting, vi hos Sweetdeal kan hjælpe dig med nogle af de gode oplevelser. Her har du forskellige muligheder, da vi tilbyder rabatter på alt fra det rolige til det aktive. Her tilbyder vi forskellige typer spise, oplevelser, underholdning og wellness i mange former i de danske byer. Flest deals vil du dog altid kunne finde i København eller Aarhus. Det er en nem måde at give studenten endnu en fed oplevelse, som de mindes i deres studentertid, så det hele ikke ender ud i alkohol.