hero_image
Eksklusiv premiere

Gallapremiere: Mød krigsfotografen, Jan Grarup

Udløber om

Tilbage

Gallapremiere: Mød krigsfotografen, Jan Grarup

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Eksklusiv gallapremiere: Dokumentar om Jan Grarup
95,- 
Find biletter her

95,- 

Få 2 billetter til gallapremieren og støt samtidig børn i nød sammen med UNICEF

I samarbejde med UNICEF kan du her komme med til den eksklusive gallapremiere på dokumentaren, Krigsfotografen, om Danmarks krigsfotograf nummer ét: Jan Grarup.

Til premieren har du mulighed for at møde Jan Grarup og den prisvindende instruktør Boris B. Bertram, der har filmet Jan Grarup over fem år på hans missioner i Afrika og Mellemøsten. 

Dokumentaren er en portrætfilm af Jan Grarup, som fortæller, hvordan han forsøger at balancere livet som far til fire børn, samtidig med at han konstant rejser ud og dokumenterer fra verdens brændpunkter.

Sådan kommer du med
For at få 2 billetter til gallapremieren skal du melde dig som Verdensforælder hos UNICEF. Det koster 95 kroner om måneden. Som Verdensforælder bliver du en del af et helt særligt selskab på 80.000 danskere, der støtter børn akut og langsigtet sammen med UNICEF.

Da eventet er en eksklusiv gallapremiere med rød løber, presse og folk fra branchen, vil pladserne blive tildelt automatisk, og du kan derfor ikke selv vælge pladser i salen.

Du får: 2 billetter til gallapremieren på dokumentaren, Krigsfotografen, som tak for at du støtter UNICEF med 95 kr. ved at blive Verdensforælder

Hvad: 10 min. intro ved Jan Grarup + visning af dokumentaren + 10 min. afsluttende Q&A med Jan Grarup og instruktør Boris B. Bertram

Hvor: Imperial i Københvan

Hvornår: D. 15. september 2019 kl. 18.30.

Få et lille sneak-peek på dokumentaren her: