hero_image
Familie musical

Forpremiere på Skovens Dronning

 240,-
Udløber om

Tilbage

Forpremiere på Skovens Dronning

Maks. antal billetter pr. køb er 50 stk. Ønskes flere kontakt os.
Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Forpremiere på Skovens Dronning (O+A sektion)
 240,-

 240,-

Oplev forpremieren på Eventyrteatrets nye familiemusical til særpris

Eventyrteatrets nye familiemusical ”Skovens Dronning” er et forrygende eventyr om en purung prinsesse, som er løbet hjemmefra for at undgå sin skæbne.

I en magisk skov møder hun vidt forskellige eventyrvæsener, som strides indbyrdes og har brug for prinsessens hjælp til at samle dem i kampen mod en mørk og grusom magt.

Den unge prinsesse må erkende, at når man har fået særlige evner i vuggegave, må man også tage sin skæbne på sig og gå forrest i kampen for at samle skovens folk.

Som voksen bliver prinsessen Danmarks første kvindelige regent, Dronning Margrete 1. Og så får hun igen brug for sine særlige evner, denne gang til at samle alle Nordens riger og folk i Kalmarunionen.

Forestillingen er egnet for alle eventyrelskere fra 5 år og varer 2 timer, inkl. 20 minutters pause, hvor Eventyrteatrets Parade underholder på pladsen ude foran Glassalen. 

De unge talenter fra Eventyrteatret er to gange kåret til ”Byens bedste” af Berlingskes AOK, og de seneste 6 år i træk ”Bedste børneteater” af børnefamilie-sitet Børn i byen. 

Om Glassalen
I den historiske bygning har berømtheder fra hele verden optrådt igennem tiden. Den karakteristiske ottekantede glasbygning, der blev genopført i 1946, bærer Poul Henningsens arkitektoniske særpræg. Glassalen er en unik kulisse til events med show og optrædener året rundt, så glæd dig til at opleve musicalen "Skovens Dronning". 

Du får: 
1 stk. billet til musicalen "Skovens Dronning" d. 4. oktober 2019 kl. 16.00

OBS: Adgang via Tivolis hovedindgang en halv time inden forestillings start.


Glassalen i Tivoli
Vesterbrogade 3
1620 København V