hero_image

Kinky Boots The Musical, optaget live i Adelphi på det store lærred! CinemaxX Odense

Kun

175,-

Kun

175,-
Tilbage

Kinky Boots The Musical, optaget live i Adelphi på det store lærred! CinemaxX Odense

Grouped product items
Produkt Navn Price
Produktet er desværre udsolgt.

Kinky Boots The Musical kan nu opleves I CinemaxX I Aarhus, Odense og København

Musicalen, som har sange af Grammy og Tony-prisvindende pop ikon, Cindy Lauper, libretto af den legendariske Broadway-dramatiker, Harvey Fierstein (La Cage Aux Folles), og instruktion og koreografi af Jerry Mitchell (Legally Blonde, Hairspray), er baseret på filmen skrevet af Geoff Deane og Tim Firth.

Dette varmhjertede hit, som er inspireret af virkelige begivenheder, fortæller historien om to mennesker uden noget til fælles - eller det tror de i hvert fald. Charlie (Killian Donnelly) er en fabriksejer, som kæmper for at redde familieforetagendet, og Lola (Matt Henry) er en fabelagtig entertainer med en vildt spændende idé. Med en smule medfølelse og en masse forståelse lærer dette umage par at omfavne deres forskelligheder og skabe en serie robuste stiletter, som verden ikke har kendt mage!

Men til sidst viser det sig, at deres mest sensationelle bedrift er deres venskab. Dette stykke musikteater, som ikke er til at komme uden om, hylder den opløftende historie om britisk vovemod, der forvandler sig til et højhælet hit, og tager dig med fra fabriksgulvet i Northampton til de glamourøse catwalks i Milan.

 

Du får: Billet til filmforestillingen Kinky Boots

 

Hvor: CinemaxX i Odense

 

Hvornår: Vælg mellem den 04.02.2020 kl.19.30 og 09.02.2020 kl.17.00 

 

Pris: 175 kr.
Vigtig information:

Billetten er gyldig til filmforestillingen Kinky Boots på den valgte dato. Samarbejdspartneren er CinemaxX. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Lively by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning. Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse. Lively by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til:

Aftalepart:
CinemaxX
Kalvebod Brygge 57,
1560 København
tlf.: 70 10 12 02

Dealid: