hero_image

I biografen til halv pris: Oplev bla. 'Krudttønden' og 'La Belle Epoque'

Udløber om

Tilbage

I biografen til halv pris: Oplev bla. 'Krudttønden' og 'La Belle Epoque'

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Medlemsskab til Filmport
 100,-

Kun

 100,-

En unik mulighed til dig, der elsker gode film - især i biografen


For et medlemskab, som kun koster 100 kr. om året, kan du se 12 udvalgte film til halv pris. Allerede efter 3 film har du tjent dit medlemskab hjem, og så sparer du over 500 kroner. Men vigtigst af alt kommer du til at se 12 af årets vigtigste, bedste og mest afgørende film udvalgt af filmklubben 
Filmporten. 
 

Årets program byder blandt andet på årets helt store Oscar-vinder ’Parasite’. Komedien er en årets bedst anmeldte film i England og USA, og den kommer med sikkerhed til at figurere på listen over de bedste film i 2019.


Der er også danske film på programmet. En af vores bedste instruktører, Ole Christian Madsen (Edderkoppen, Flammen & Citronen), har instrueret ’Krudttønden’, der med sikkerhed kommer til at være filmen, alle skal se i foråret 2020. Filmen er inspireret af de virkelige hændelser omkring terrorangrebet på Kulturhuset Krudttønden og Københavns Synagoge i februar 2015. 

Filmen fortæller 4 parallelle historier, hvor publikum ser flere sider af den tragiske hændelse. Traileren til filmen er netop blevet offentliggjort, og det sammen er en meget flot plakat, som I med sikkerhed kommer til at møde de kommende uger. Det er en væsentlig film, der har premiere den 5. marts - og som indgår i Filmportens program

Rollelisten bugner af gode navne som Lars Brygmann, Nikolaj Coster-Waldau og Sonja Richter. 

For at få adgang til de 12 film, skal du købe et års medlemskab til Filmporten for 100,- kroner. Derefter får du ½ pris på alle 12 film. 


Læs mere om de nuværende og kommende film HER 

 

Du får: 

1 x medlemskab til filmklubben Filmporten, og derved halv pris på 12 af årets vigtigste, bedste og mest afgørende film udvalgt af filmklubben Filmporten. 
 

Livelypris100,-  

Filmene kan ses i følgende byer: 

Holbæk 
Frederiksund
Hillerød
Humlebæk 
Holte
Nørrebro
Valby
Vesterbro
Odense
Kolding
Vejle
Haderslev
Ikast
Silkeborg
Aarhus
Aalborg 
Rødovre
Rudkøbing

Vigtig information: 


Købet er gyldig til 
1 x medlemskab til filmklubben Filmporten, og derved halv pris på 12 af årets vigtigste, bedste og mest afgørende film udvalgt af filmklubben Filmporten. 
Samarbejdspartneren er Filmporten. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Lively by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.  Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.  Lively by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til:  


Aftalepart:
 
Filmporten
Linde Allé 19 - 5230 Odense M 
i[email protected]