Disneyland Paris Pris

Disneyland Paris pris

Disneyland Paris er en af de helt store attraktioner i Europa og tillokker mange gæster og turister fra nær og fjerne hvert eneste år. Det er derfor også naturligt at undersøge prisen for turen på forhånd, så man spare så mange penge som muligt. Afhængigt af hvilken type rejse du ønsker, kan prisen også variere meget. Du kan både vælge at overnatte på en af de mange hoteller i Disneyland, for så at have tiden fra du står op til du går i seng på de magiske kvadratmeter. Alternativt skal du finde et hotel lidt væk fra Disneyland og herefter bruge offentlig transport for at komme til parken.

Hvilken af mulighederne kommer helt an på, hvad dine behov er, og hvor meget tid du ønsker at have dig i parken. Der er naturligvis også andre faktorer, som hvor lang tid du skal bruge på at opleve hele parken samt de mange shows, der bydes på. For at få mest muligt ud af din dag anbefales det generelt at have 2 dage at bruge i Disneyland. Har du mindre børn kan det være en fordel at skrue lidt op, så du har 3 dage i stedet.

Dertil skal også lægges penge til side, som du kommer til at bruge løs af, når du er i parken. Alene på mad og drikke kan du forvente at skulle bruge 50-75 euro per person per dag. Så er du fire af sted sammen kan du forvente at bruge 200-300 euro på en dag blot på at blive mæt og hydreret. Derudover kan du lægge til, hvis du skulle have behov for souvenirers og andet sjov, som ikke følger med i de ting, som du kan købe på forhånd. Du kan også bestille noget mad på forhånd, så d blot skal finde den rigtige bod, hvor du skal afhente det.

Hvis du er klar på en lidt forhøjet pris til Disneyland Paris, kan du overveje at investere i fastpasses, så du kan springe de lange køer over. Det er naturligvis lidt dyrere end blot at betale for entreen, så den samlede pris kan godt blive en anelse høj, når turen går forbi noget så lækkert som Disneyland Paris. How Sweetdeal udgiver vi konstant nye gode deals, hvor du kan spare mange penge på diverse rejser, ophold, produkter og lokale deals, så der god chance for, at du kan finde en klækkelig rabat. Ønsker du konstant at være opdateret på dette, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.