hero_image
Koncert

Bruce Guthro – Celtic X-mas 2019

Udløber om

Tilbage

Bruce Guthro – Celtic X-mas 2019

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Bruce Guthro – Celtic X-mas 2019
 310,-

 310,-

Oplev den legendariske Bruce Guthro, når han besøger Musikhuset i Aarhus med hans Celtic X-mas Tour d. 8. decemeber 2019

Runrig er officielt gået på pension - men det er Bruce Guthro heldigvis ikke. Nu kan du få fingrene i de sidste balkonbilletter i Musikhuset Aarhus til en fordelagtig pris!

Den canadiske sanger nåede knap 20 år som frontfigur i Runrig, som i fjor sagde endeligt farvel. Men Bruce Guthro har ikke sat farten ned af den grund.

For første gang på sin Celtic X-mas Tour dykker Bruce Guthro ned i Runrigs store og populære sangkatalog. Du kan se frem til en koncert med legendariske minder fra Guthros tid med Runrig, smukt flettet sammen med hans egne originale sange, samt irske klassikere og engelske julesange.

Blandt ledsagerne på scenen er også denne gang violinisten Róisín Ryan, hvis unikke stemme både tryllebinder og sætter følelserne fri. Hun er en central del af et stærkt internationalt orkester på 6 mand. Som traditionen byder, vil Bruce Guthro også denne gang fortælle om sin egen jul på Nova Scotia og de sære og skæve liv, der leves der.

Bruce Guthros tidligere juleshows i Danmark og Tyskland har meget ofte givet røde lamper ved indgangen. Derfor er det en god idé at være hurtigt ude for at komme på juletur med Bruce Guthro - det har aldrig været lettere at give dig selv og én, du holder af, årets første julegave.

Du får:

1 stk. billet til koncerten Bruce Guthro Celtic X-mas Tour

Normalpris: 380 kr. // Livelypris: 310 kr.

Hvor: Store Sal, Musikhuset Aarhus, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus C

Hvornår: Den 8. december 2019 kl. 20.00

Varighed: ca. 2:20 (inkl. pause)

Vær opmærksom på:

- Der er begrænset antal billetter til salg.

- Du modtager din ticketmaster billet efter købet via linket. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det. 

- Din billet skal fremvises ved indgangen til koncerten.

- Vær opmærksom at køb af billetterne falder ind under § 18, stk. 2 jf. nr. 12, under lov om forbrugeraftaler og ikke kan refunderes.

Aftalepart:

FutureLive
Balticagade 12D
8000 Aarhus C
E-mail: [email protected] 
CVR: 37844055