hero_image
Klassiker

Første gang i 36 år: 'Borte med blæsten' tilbage i biografen

Fra

120,- 
Udløber om

Tilbage

Første gang i 36 år: 'Borte med blæsten' tilbage i biografen

Maks. antal billetter pr. køb er 10 stk. Ønskes flere kontakt os.
Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Borte med Blæsten 80 års jubilæum (uden undertekster)
120,- 
Find billetter

Fra

120,- 

Nu kan du opleve den ikoniske klassiker af en film i de danske biografer for første gang i 36 år

I 'Borte med blæsten' lever den smukke Scarlett O´Hara (Vivien Leigh) en ubekymret og beskyttet tilværelse på plantagen Tara i staten Georgia. For Scarlett handler alt om, hvordan man tager sig bedst ud; især over for Ashley Wilkes (Leslie Howard).

I 'Borte med Blæsten' danner Vivien Leigh og Clark Gable filmhistoriens vel nok mest berømte romantiske par, Scarlett O’Hara og Rhett Butler, i den stort opsatte fortælling fra USA’s sydstater i de turbulente år omkring den amerikanske borgerkrig. Hun er den selvstændige og viljestærke sydstatspige, der rammes af tragedie efter tragedie, da krigen bryder ud. Han er eventyreren, det sorte får i en anset familie, som bliver Scarletts tredje mand – den mand, som hun først for sent indser, at hun i virkeligheden elsker højest.

Filmen er en opvisning i dramatiske og tekniske landevindinger. Til optagelserne af det brændende Atlanta anvendte man alle de syv Technicolor-kameraer, der eksisterede på det tidspunkt. Hvis ubehagelige farver var nødvendige for at forstærke dramaet, blev de anvendt. Scenografen Cameron Menzies modtog en særlig Oscar for ”brugen af farve”. Hans indsats var så afgørende for filmens look, at produceren David O. Selznick gav ham titlen ‘production designer’ – et begreb, der her blev anvendt for første gang.

Filmen er ny-restaureret og vises uden undertekster.

Om arrangementet:

  • Hvad: Filmvisning af 'Borte med blæsten'
  • Hvor: Imperial, København 
  • Hvornår: 27. oktober 2019 kl. 14:00

Information:

  • Billetten er gyldig til den valgte dato
  • Samarbejdspartneren er Imperial. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweet Media Group er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning
  • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse
  • Sweet Media Group er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til:  
Imperial
Ved Vesterport 4
1612 København
Tlf.  70 13 12 11