hero_image
Soloshow

Anders Blichfeldt - Vejen videre

Udløber om

Tilbage

Anders Blichfeldt - Vejen videre

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Anders Blichfeldt - billet tønder
 209,-
Find billetter

 209,-

Anders Blichfeldt's nye soloshow i Tønder Kulturhus

I 2019 tager Anders Blichfeldt på turne i hele Danmark med sit nye soloshow ‘Vejen videre’. Anders har siden 2010 dyrket genren “en mand og en guitar”, senest med Docteur Bob turnéen I 2016. De nye sange kombineres med alle de store Big Fat Snake hits.

Da Big Fat Snake ikke turnerer mere fra 2019 har Anders besluttet at give solokarrieren fuld opmærksomhed og “Vejen videre” er første skridt mod nye eventyr.

Der bliver grinet, sunget med, og fældet en lille tåre blandt publikum når Anders Blichfeldt optræder. Det er humoristisk, nærværende, og super musikalsk.

Du får historierne bag de store Big Fat Snake hits, hører om mødet med Elvis’ band, om venskab og svigt, om at være far til 4 og være gift i over 30 år, om stalkere, om livet på landevejen, og om at nå en alder hvor man pludselig er TV vært på TV2 Charlie, og stadig har mod på nye eventyr.

Du får:
1. stk billet til Anders Blichfeld's nye soloshow samt velkomstdrink og snacks før showet.

Normalpris 325 kr. // Lively pris 209 kr. 

Medvirkende:
Anders Blichfeldt: Vokal, guitar mm
Miki Skjold: Lysdesign

Generel info: 

  • Der tillægges et billetgebyr.
  • Vær opmærksom at køb af billetterne falder ind under § 18, stk. 2 jf. nr. 12, under lov om forbrugeraftaler og ikke kan refunderes.
  • Samarbejdspartneren er FutureLive. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.  
  • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. Sweetdeal anbefaler derfor, at du booker umiddelbart efter dit køb.
  • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
  • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til:

FutureLive
Balticagade 12D
8000 Aarhus C
E-mail: [email protected] 
CVR: 37844055